IMSP - Institutul de Ftiziopneumologie "Chiril Draganiuc"

Limba site-lui:
  • Romanian
  • English
  • Russian

“Debutul Somnologiei în Moldova”

 Invitație la prima Conferință de Medicină a Somnului cu participare internatională, Chișinău, 19-21 februarie 2015

 

Evenimentul  este  organizat  de  Societatea  Română  de  Pneumologie,  Secțiunea  deSomnologie  și  Ventilație  Non-Invazivă,  în  colaborare  cu  USMF „Nicolae Testemiţanu”, Disciplina Pneumologie şi alergologie, Institutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc”,Asociaţia de Respirologie „VIAREMO”.
 
Programul știintific al conferinței cuprinde sesiuni științifice, prezentări orale, demonstrații practice și cazuri clinice legate de tulburările respiratorii în timpul somnului, metode diagnostice, consecințele acestora asupra organismului, precum si posibilitățile terapeutice.
 
La eveniment sunt invitați să participe medici din următoarele specialități:  pneumologie, cardiologie, ORL, neurologie, medicină internă, endocrinologie, pediatrie, medicina de familie, rezidenți, studenți. Abordarea  multidisciplinară, care reunește medici de diverse specialități, este deosebit de importantă, scopul final fiind de a realiza tot ce este necesar pentru a crește calitatea vieții pacienților cu tulburări respiratorii în timpul somnului.
 
La această Conferință vom beneficia de prezența - Prof. Dr. Florin Mihălțan, președintele Societății Române de Pneumologie, as.univ.Dr.Oana Deleanu, președintele Secțiunea de somnologie și ventilație non-invazivă a Societății Române de Pneumologie și mulți alți specialiști  de renume din România, care ne vor împărtăși din experiența profesională.
 
Vă invităm să participați alături de noi la acest eveniment pentru a iniția o colaborare viitoare care să fie benefică pentru pacienți.
 
Tot în această perioadă va fi organizat un Workshop, cu aplicatii practice,iar locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă la dnul conferențiar universitar Corlăteanu Alexandru (tel.contact - 079571600).
 
Fiecare participant va primi câte un Certificat de Participare cu credite EMC. Conferința stiințifico-practică este acreditată cu 20 de credite de EMC. Workshop-ul este acreditat cu 08 credite de EMC.
 
 
 
Comitetul organizatoric